Več kot 160 let...

Rate this item
(1 Vote)

success... smo za vas tukaj - in po celem svetu.Nismo si izmislili globalizacijo, vendar je Hapag-Lloyd občutno prispeval k razvoju svetovne trgovine. Naši redi servisi so bili in bodo osnova za prodor na nove trge. Hapag-Lloyd je danes eden gonilnih sil v globalnem prevozu kontejnerjev. Izkušeni specialisti z vrhunskim logističnim znanjem so osnova za naš odličen renome. Uporaba IT sistema, kje je med vodilnimi v industriji nam omogoča gladko izmenjavo podatkov v realnem času po vsem svetu. Prisotni smo na vseh pomembnejših svetovnih lokacijah in z lokalnim znanjem. Posebej smo pozorni na zaščito okolja - to je del naše korporacijske filozofije. Naš standard je karkoli si stranka zaželi.

Mi govorimo vaš jezik neglede v katerem delu sveta živite. Ena od naših 300- izpostav, ki jih imamo v 114 državah bo vedno blizu dovolj blizu vas. Zaradni nenehnega usposabljanja so naši zaposleni vedno dobro informirani in vam lahko vedno nudijo ustrezne nasvete vezane s transportom. So strokovnjaki za temperaturno občutljive tovore, težke tovore, prekomerne tovore, nevarne materiale in za pakiranje kontejnerjev. Niska stopnja hierarhija omogoča kratke reakcijske čase in stem ustrezno hitre odzive na povpraševanje strank. Za globalno prisotna podjetja, je na voljo "Globalni Account Manager" kot stalen kontakt za vse transportne potrebe. Nudimo individualen, po meri prilagojen servis po potrebah strank.

Transport je stvar zaupanja, saj je reputacija v mnogočem odvisna od kvalitete in zanesljivosti vašega logističnega partnerja. Hapag-Lloyd nudi gosto mrežo linij, ki prepredajo vsak kontinent in servisirajo tudi manjša pristanišča. To počne v skladu s časovnico, ki ima v naprej določene datume. To zagotavljamo z vpeljavo dodatnih ladij na določenih linijah. Vendar se za Hapag-Lloyda servis ne konča v luki. Naša služba na kopnem ne zagotavlja le točne dostave kontejnerja, temveč tudi pred in po-prevozne aktivnosti v skladu z željami naročnika.

Povzeto iz publication_imagebrochure_en.pdf

Petek, 06 Julij 2012 04:07 Written by 
Read 5301 times Last modified on Ponedeljek, 10 September 2012 12:07
Super User

Email Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Za ogled potrebujete Javascript, da si jo ogledate.
More in this category: « Izkušnje
Top of Page